Водещата на "На кафе" Гала и приятелката й - стилистката Кремена Халваджиян обмислят идеята да направят вторите си сватби в един ден.

Инициаторка на подобно шантаво събитие е Кремена, която навръх Свети Валентин получи второ предложение за брак от собствения си съпруг - продуцента Маги Халваджиян.

Първоначално бъдещата булка цанила първата си дружка Гала да й стане шаферка и да пътува с "младоженците" по екзотичните острови. После обаче двете приятелки взели да се чудят какво ли ще ако спретнат сватбите си по едно и също време.

Проблемът е, че водещата на "На кафе" живее на семейни начала с младия си приятел Стефан, но няма желание да сключва брак за втори път, тъй като не е фен на брачната институция.

Гала твърди, че иска да роди дете на Стефан, но няма да насилва Божията воля и ще го направи единствено ако стане по естествен начин, макар възрастта й е да е доста напреднала.

*Гала и Кремена

Скоро тя и младият бизнесмен ще се пренесат в новото жилище на водещата, а в старото ще остане майка й.

Запознати твърдят, че Гала е ремонтирала апартамента си на далавера.

Приятелката й Кремена накарала мъжа си Магърдич да плати ремонта, за да може блондинката да го показва в предаването си "На кафе".

"Маги е и на двете. По едно време дори ги навивах да си се вземат двамката, че много си приличат в някои отношения", през смях разказва булката на продуцента Халваджиян, пише blitz.bg.

*Магърдич, Гала и Кремена

Снимки: Bulphoto