“Забравих си портмонето. Хайде сега плати ти, пък после ще се оправим”. Това била една от често използваните фрази от известната тв водеща Гала.

Лицето на предаването “На кафе” била известна сред приятелките и екипа си като дама, която не обича да си плаща сама сметките, пише blitz.bg.

От години блондинката била свикнала да я черпят и нямала нищо против да не се бърка, когато ходела на обяд или на бар заедно със свои близки.

От екипа й често прекарвали ваканциите в чужбина и, разбира се, я канели с тях. Гала обаче всеки път обявявала, че е “на червено” и няма възможност да се присъедини, затова се налагало някой друг да поеме разноските й.

Неслучайно водещата си избирала за приятелки все състоятелни дами, които да не й правят проблем, когато им се налага да й оправят сметките.

В най-близкото й обкръжение са дизайнерката Кремена Халваджиян, която е съпруга на известния продуцент Магърдич Халваджиян и разполага с неограничен бюджет, както и пълничката Диляна Маринова, по-известна като Джуджи, която водела живот доста нашироко от години.