Най-успешното сутрешно женско предаване в български ефир – „На кафе”, започва телевизионния сезон с куп приятни изненади.

Гала ще поднесе на зрителите си нови рубрики, две от които ще се водят от Зейнеб Маджурова и Пейо Филипов.

Светската репортерка и музикантът, познат като верния пощальон от друго емблематично предаване на Нова ТВ – „Имаш поща”, ще отправят предизвикателства към гост звездите.

„Един ден с моя идол” ще проследява срещите между зрителите и техните идоли, като изборът на участниците ще става чрез писма, получени на електронната поща на предаването – nakafe@ntv.bg, пощенския адрес на редакцията или на страницата в социалната мрежа.

Зрителите трябва да посочат кой е техният любимец и да се мотивират по атрактивен начин защо искат да се запознаят с него. Всеки избран ще има възможността за един ден да се потопи в живота на своя идол, като най-вълнуващите и интересни моменти ще бъдат проследени от Зейнеб и нейната камера.

Пейо пък ще е водещ на „Как ще го направят звездите”, където ще проследява как известните личности се справят с нетипична за тях професия.

През новия сезон, който започва на 5 септември, Гала ще зарадва зрителите и с повече модни и практични съвети, като верен помощник ще й бъде стилистката на предаването Кремена Халваджиян.

Холистичният лекар д-р Мария Папазова ще продължи да информира аудиторията за ползите от природните методи на лечение, а психологът Еленко Ангелов – да представя оригиналните си конспиративни теории за явленията и процесите в обществото. Екипът на Гала подготвя и реализацията на няколко мащабни риалити проекта, които скоро ще представи.