Миролюба Бенатова е поредното известно име, което се присъединява към звездния актьорски състав на новия сериал "Седем часа разлика".

Продукцията на Маги Халваджиян ще стартира в ефира на bTV през септември и ще разказва за герои, вдъхновени от реалния живот и разделени от цял океан. Самата Бенатова ще има епизодични появявания, като няма да влиза в образ, а ще играе себе си.

Малин Кръстев пък ще бъде емигрантът Боян, който държи кръчма в Ню Йорк на име "Избата". Неин прототип е небезизвестното българско заведение в Манхатън "Механата". Алекс Раева ще е неговата любима и опора.

Тя ще се превъплъти в певицата Нана Роси, а за нейния образ си има точен прототип от реалността, но екипът отказа да разкрие кой е той. Най-вероятно става дума за успялата в Щатите родна звезда Соня Васи, пише Стандарт".

В предаването "Тази сутрин" Алекс сподели, че на първия си снимачен ден е трябвало да говори на английски с руски мафиот. Халваджиян разкри, че до момента са готови 16 серии от общо 28 за първия сезон.