search icon
search icon

Какви са Брад Пит, Робърт Патинсън, Джон Траволта, Леонардо Ди Каприо и Ейдриън Броуди в леглото?

Фигурата издава уменията в секса

Канадски психолог състави наръчник с пет основни типа мъже, от чието физиологическо описание, можете да си направите извода какви умения притежават в леглото.

За да придобиете по-точна представа за дадените примери, специалистът посочва известни личности, с което по-лесно ще направите своя анализ, пише БГНЕС.

Секс с мъж като... Ейдриън Броуди - слаб, изглежда крехък, като че ли лесно се губи в тълпата. В поведението си е срамежлив и затворен, а в секса плах и никога не поема инициативата.

*Ейдриън Броуди

Секс с мъж като... Робърт Патинсън - висок, но не много пропорционален с дълги ръце и леко приведени рамене. В поведението си такива мъже често търсят публичност, страхуват се от самотата и предпочитат да са заобиколени с много хора. В секса обикновено са ненаситни и никога не им е достатъчно. Чувстват се зле, ако не получават похвали за уменията си в спалнята.

*Робърт Патинсън

Секс с мъж като... Джон Траволта - леко закръглена фигура, наподобяваща ябълка. Такива мъже имат майчински инстинкт, обичат да се грижат и да помагат на околните. Страхуват се да не загубят свободата си и не е случайно, че мъже с такова тяло за дълго остават ергени. В леглото са доста чувствени и винаги се стремят към по-голяма близост с партньорката.

*Джон Траволта

Секс с мъж като... Леонардо Ди Каприо - мъжествена фигура, излъчваща сила и власт. В поведението си мъже с фигура като на актьора са енергични и харизматични. Обичат властта и контрола над другите. В леглото също обичат да водят нещата. Понякога тези хора се превръщат в сексуални манипулатори и използват секса като оръжие за постигане на целите си.

*Леонардо Ди Каприо

Секс с мъж като... Брад Пит - слаба и добре сложена фигура, отлична походка и изправени рамене. Това е фигурата, най-близо до идеала, за това и мъжете често са перфекционисти. Обичат да се забавляват, те са душата на компанията, но трудно допускат някого в сърцето си. В секса опитват всичко. За тях е по-важно удоволствието на партньора от тяхното собствено.

*Брад Пит

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари