Един от най-харесваните български актьори - Деян Донков, се оплаква, че медиите го изкарали едва ли не най-скъпоплатения в момента артист, а той нямал пари да заведе сина си на хубав хотел на брега на морето.

"Принуден съм да избирам по-евтините.

На фестивал като отида, също не мога да наема нещо по-добро - спим, където уредят организаторите", споделя плейбоят на Народния театър.

Синът му е от актрисата Анастасия Ингелизова, но не са женени. Малкият е кръстен на баща си - Деян, пише blitz.bg.

Гордият татко разказва, че синът му е достатъчно интелигентен и разбира, когато му каже, че няма възможност да му купи нещо или пък не е заслужил.

*Деян Донков (Снимка: Bulphoto)

Най-новата клюка около Деян Донков, по когото примират хиляди тийнейджърки, е, че се е наситил на Радина Кърджилова.

Макар да не пропуска случай да млясне чаровницата, когато около тях има фотографи, истината е, че лудата страст между двамата вече е история, твърдят хора от екипа на „Стъклен дом”.

*Деян и Радина (Снимки: Bulphoto)

Колеги на Донков вече дори правят залагания, че в най-скоро време той ще се върне при бившата си приятелка – балерината и прохождаща актриса Снежана Макавеева. С нея той дойде подръка през април на премиерата на „Под прикритие”. Тогава госпожицата се дърпаше и не искаше да застане пред обективите с Донков. „Не съм влюбена в Деян. Ние сме просто колеги”, опитваше се да убеди всички тогава Снежана.

*Снежана и Деян (Снимка: Bulphoto)

Но нейните приятелки са на друго мнение. 20-годишната студентка от НАТФИЗ и до днес се разтреперва, когато види 36-годишния синеок сваляч, и тайничко се надява той да се върне при нея. Затова и стоически изтърпя показното целуване на Донков с Кърджилова на купона за финала на сезон 1 на „Под прикритие”.

*Снежана Макавеева

Самата Радина се изпуснала пред приятелки, с които се вижда, че нещата с Деян са временни. В него тя харесва това, че е луда глава, заради което между тях имало силно привличане. Звездата от „Стъклен дом” излизала с Донков, но просто за да се каже, че се вижда с някого. Хем връзката й с донжуана на Народния била „официална”, хем тя се чувствала толкова свободна, все едно движи без гадже.

*Радина Кърджилова (Снимка: Full Frame Studio)

„Виждам се с него, но го няма този вятър, който може да те запокити в стената. И да си кажеш - ето, този е човекът”, шашнала обкръжението си Кърджилова.

Вижте фотогалерия:

Снимка(водеща): Bulphoto