Секссимволът Деян Донков, по когото въздишат хиляди фенки и не една от неговите колежки, успя да огрее две актриси наведнъж – бившата и настоящата му възлюбени Снежана Макавеева и Радина Кърджилова.

Това се случи снощи на парти в столичен клуб по случай края на успешния първи сезон на сериала „Под прикритие“, в който Деян Донков играе главна роля.

Само час преди на купона да пристигне неговата сегашна приятелка – актрисата от „Стъклен дом“ Радина Кърджилова, той демонстрира близост към колежката си от „Под прикритие“ Снежана Макавеева, която бе спрягана за негово гадже преди няколко месеца.

*Снежана Макавеева

Макавеева пристигна с малко закъснение, а Донков веднага отиде при нея, поздравявайки я с целувка по бузата.

По-късно на събитието се появи и Радина, а актьорът естествено се ориентира право към нея. Той не опита да се скрие от фотообективите и не спираше да я прегръща и целува.

*Радина Кърджилова (Снимка: Велислава Каймаканова-Ножарова за сп. Maxim)

Припомняме ви, че на премиерата на „Под прикритие“ в края на март, Деян Донков и Макавеева бяха видени да се разхождат хванати за ръка.

Преди седмици пък се заговори, че той върти любов с друга своя колежка – Радина Кърджилова. Двамата бяха засечени да се целуват на фестивала Elevation.

Снощи обаче мачото доказа, че може да бъде близък и с двете.

Вижте фотогалерия:

Снимка (водеща): Bulphoto