Актрисата Радина Кърджилова доказа, че може да бъде фатална жена, не само на екрана, но и в живота.

Звездата от „Стъклен дом“ е завъртяла главата на актьора Деян Донков, пише kliuki.bg.

Кърджилова и секс символа на Народния театър били забелязани заедно през почивните дни в заведение в подлеза на НДК и според очевидци, те далеч не се ограничили с приятелски разговор.

Предвид славата на Донков като разбивач на женски сърца не е изненадващо, че вниманието му е привлечено от красивата брюнетка.

Връзките на актьора често са широко обсъждани, а името му е свързвано не само с актриси и манекенки, но дори с едно от момичетата от балет „Сатен“.

Ще припомним само че чаровната актриса Анастасия Ингилизова от Военния театър му роди дете, а малко по-късно манекенката Кристина Милева успя да задържи вниманието му за цели 4 години.

*Деян Донков взе Аскеер за "Водеща мъжка роля" на традиционните награди Аскеер 2011 (Снимка: Bulphoto)

За раздялата им, манекенката разкри подробности пред списание ELLE: "Не сме се разделили нито заради изчерпани чувства, нито пък някой е направил нещо нередно, за да се търсят виновни. В един момент казах: "Аз заминавам", той каза: "Аз работя!" и това беше. Даже не сме си казвали: "Край! Раздяла!" Просто ни се разминаха пътищата".

*Деян Донков и Кристина Милева (Снимка: Bulphoto)

Наскоро актьорът демонстрира нежни отношения и с друга своя колежка. На премиерата на сериала “Под прикритие” той се появи с актрисата Снежана Макавеева.  

*Деян и Снежана (Снимка: Bulphoto)

Припомняме:

Деян Донков получи приза за водеща мъжка роля за Сирано в „Сирано дьо Бержерак” на тазгодишните награди „Аскеер”, провели се в театър „Българска армия”. След като прие наградата си, актьорът си разкъса тениската на сцената.

*Деян Донков си къса фланелката след получаването на наградата за водеща мъжка роля (Снимка: Bulphoto)

Вижте фотогалерия:

Радина Кърджилова и Диа Мантова

Радина Кърджилова в Maxim, март 2011

Радина Кърджилова

Кристина Милева за Maxim, юни 2011

Снимки на Радина: Велислава Каймаканова-Ножарова за сп. Maxim