Звездата от „Стъклен дом” Радина Кърджилова избра бар за партито по случай рождения си ден.

Заведението беше на самата плажна ивица на къмпинга „Смокиня”. Тържеството започна с 20-30 гости, но към полунощ празнуващите наброяваха повече от 100 души. Актрисата замина от софийската си квартира на къмпинга ден по-рано, за да подготви терена за купона.

Партито продължи чак до сутринта, когато компанията направи утринно къпане. По потник, с шапка и с огромна кубинска пура в уста актьорът Деян Донков се появи на плажа малко преди полунощ. Във видимо приповдигнато настроение, не изплювайки пурата от уста, той играеше ролята на барман и щедро разсипваше питиета на гостите.

Спряганите за двойка, но с нищо не показващи, че е вярно, Радина и Деян цяла нощ спазваха дистанция. Отвреме-навреме си казваха „наздраве” и си хвърляха по някой друг мил и продължителен поглед, пишат от kliuki.bg.

Съдейки именно по тези погледи, защото по какво друго, ако не по очите се познават влюбените, наистина ще излезе вярно, че Радина Кърджилова и Деян Донков имат връзка по между си и то доста силна.

Деян обича да влиза в ролята на „лошо момче” и е разбивал не едно и две женски сърца. Дали ще успее обаче Радина да укроти този фатален мачо, времето ще покаже.