Третото издание на конкурса „Мис Силикон” се проведе на 9 юли в курорта Слънчев бряг. Новата Цица №1 е 25-годишната Лили Иванова.

Адашката на примата на българската естрада е с 1500 кубика силикон, не е омъжена, но има детенце на 2 годинки.

- Лили, защо участва в конкурса „Мис Силикон”, какво искаше да покажеш, докажеш или спечелиш?

- На първо място, исках да променя нещо в живота си. Освен това имах желание да се преборя с комплексите си да се показвам пред хора. Правеше ми се нещо различно.

- Ти получи материални награди - 5000 лв. и кола, както и шофьор, който ще бъде на твое разположение една година. Колко обаче си инвестирала в бюста си за силикон и за тунинг изобщо?
- Аз не съм от типа “тунинг-момичета” и не съм инвестирала с цел да се явявам на конкурс, а защото след раждането ми се наложи да подобря външния си вид и самочувствието си. Аз имах бюст и преди, но след бременността ми се развали.

- Имаш ли други пластични операции по себе си освен силиконовите гърди?
- Имам корекция на устата, но това не е типичният метод, с който се увеличават устните. Оперативно се имплантира една лента, но това е направено заради белег, който имах от детството. Други корекции нямам.

- Имаш детенце на 2 годинки. Помага ли ти някой за отглеждането му, кой се грижи за него, докато си заета със себе си и участваш в подобни конкурси?
- За мен това е първият и последен конкурс, на който съм се явявала в живота си. Аз се грижа за детето си, помагат ми и родителите ми, когато съм на работа. Не съм от типа жени, които си губят времето по кафета или непрекъснато висят по фризьорски салони и разкрасителни центрове.

- Работиш ли нещо?
- Работя в кастинг-агенция, където избираме хора за статисти и масовка за тв предавания, филми, сериали, музикални и рекламни клипове. Преди време работих в „Шоуто на Къци Вапцаров”, където бях едно от Момичетата на късмета.

- Лесно ли възвърна формата си след раждането?
- Лесно свалих килограмите, но не спазвам диети, не правя нищо специално. Не ми остава много време, за да ходя на фитнес. Сега вече имам стимул и ще се заема с това доста по-сериозно. Лесно качвам килограми, когато съм в депресия, а преди конкурса минах през тежък период, и сега се надявам да тръгна в по-добра посока.

- Защо в момента не си с бащата на детето ти, какво влоши отношенията ви, за да живеете разделени?
- Поради несходство в характерите и защото всеки иска различни неща. Аз искам да се реализирам, да се развивам, а не от къщи - в мола и после пак вкъщи.

- Кога се разделихте с него, той грижи ли се за вас двете да сте материално обезпечени, известен ли е, заможен ли е, с какво се занимава?
- Да, грижи се за детето си така, както трябва да го прави всеки родител, но аз лично материални облаги от него нямам. Всичко, което съм притежавала от времето, в което съм била с него, съм върнала чрез нотариус, и то без той да ме е карал. Той е известен в неговите си среди, занимава се с търговия.

- Усилено се говори, че си имаш нов любовник и даже че той е подпомогнал избирането ти за „Мис Силикон - 2011”. Вярно ли?

- Няма мъж до мен! Наранена съм от старите си отношения и не мисля скоро да започвам нова връзка.

- Ако те попитам и колко и кой ти плати титлата, ще си признаеш ли, или и ти ще кажеш, че няма нищо нагласено с победителките в подобни конкурси?
- Не съм плащала титлата. Недоволни винаги може да има.

- Оттук нататък как мислиш да осребриш титлата си - като участие във фотосесии, клипове, реклами или въобще да се „продаваш” адекватно в медийното пространство?
- Всичко това е ново за мен, иска ми се да мине време и да видя в каква посока се развиват нещата. Аз съм по-притеснителна, но съм готова да приемам предложения.

- Обикновено носителките на титлата „Мис Силикон” са скандални и разкрепостени в секса. Ти как ще се презентираш в това отношение, опиши себе си в леглото, като каква се определяш?
- По-скоро съм скучна, отколкото скандална. От по-консервативните типажи съм, които смятат, че когато намериш идеалната половинка, трябва да се отдадеш изцяло на нея. За фриволности и безгрижие си има своето време. Когато си на 17-19 години - всичко е позволено.

- Каква е отношението ти към оралната любов в двете посоки и практикуваш ли я с партньора?
- Аз съм срамежлив човек, не бива да се преценява по визията. Видиш ли - щом има 1500 кубика силикон, значи съм мъжемелачка. Трябва ми време, за да се отдам на някого.

- Участвала ли си в групов секс или може би си имала подобни предложения от някого, как приемаш подобни забавления, като цяло въобще?
- Не, не съм участвала и нямам подобно желание. Любовта се консумира само от двама души.

- Имаш ли все пак сексслучка, от която да се срамуваш и на другия ден да си съжалявала?

- Всеки в по-младите си години прави някакви грешки. Но до фатални истории не се е стигало.

- Ухажвали ли са те известни и „финансово красиви” мъже?
- Не, нямала съм досега известни ухажори, тъй като съм била в други среди. Не се главозамайвам, че ако си с богат и известен, всичко ще ти е наред. Напротив, много често от подобна комбинация не се чувстваш комфортно и проблемите са сериозни.

- Сигурно са ти предлагали и секс за пари - за какви суми е ставало дума, приемала ли си, от кого са били отправени?
- Случвало ми се е, дори и след конкурса, когато празнувах титлата си, получих телефонен номер на една салфетка и предложение за сума.

- Има ли значение размера за това един мъж да е истински мъж?

- Няма значение, стига да знае какво да прави в леглото.

Вижте фотогалерия:

Интервю: Светлана Терзиева - Сесил