Напоследък името на актрисата Елена Петрова се свързва или с проваления й брак с гръцкия бизнесмен Фотилас, или с коментарите около алкохолните й пристрастия.

Петрова се готви за тежки дела в съдебната зала покрай развода си с гръцкия бизнесмен Аристотелис Фотилас. Актрисата ще се опита да докаже, че изневярата й, която според мнозина е причина за разтрогването на брака, е била провокирана, пише в. "Всеки ден".

Според запознати, предстоящият съдебен процес ще изкара наяве истината за живота на кинозвездата и гръка. Освен, че е твърдо решена да спечели родителските права за шестгодишните си близнаци Александър и Изабела, Елена се заканвала да докаже, че всъщност тя е жертвата в семейството.

Клюката гласи, че актрисата имала доверен човек, който бил запознат с отношенията с мъжа й. Истината била, че гръкът налагал тотален тормоз над Петрова, втълпявайки й мисълта, че тя е едно нищо без него и дължи всичките си успехи на дебелата му банкова сметка.

Концепцията на Елена е да докаже, че демоничният характер на Фотилас я е подтикнал да търси опора на нечие чуждо рамо. Според последните клюки новото гадже на актрисата е оператор от Btv, пишат от Blife.