Ново убийство в "Стъклен дом", и то на главната героиня Боряна обмислят сценаристите на най-успешния български сериал досега. В нейната роля влиза Елена Петрова.

Звучи загадъчно как екипът би се лишил от известната и добра актриса. Но не трябва да се забравя и фактът, че съвсем скоро в сюжета на сериала ще се намеси сестрата на Бубето, която се играе от менекенката Диляна Попова. Може би, за да нейната звезда грейне по-ярко ще трябва да се лишим от чаровницата Елена.

Това обаче е само един от вариантите, написани за продължението на филма. Има няколко, затова сюжетната линия продължава да бъде пълна загадка. Освен сценаристите и продуцентите, текстовете за филма се гледат дори от програмния директор на BTV Апостол Пенчев. Каква е съдбата на Елена Петрова, скоро ще се види по телевизията. Третият сезон, части от който вече се снимат, започва да се излъчва през март. Сценаристи твърдят, че Юлиан Вергов, който играе Николай Жеков в сериала, не е включен в първите серии. Т.е. все още ще си стои в затвора.

През март ще тръгнат и новите предавания на BTV, които ще бъдат показвани тази пролет. Много е вероятно поне още един български сериал да се завърти по BTV, пишат от blife.

Такъв снима и БНТ. Най-интересното е, че негов продуцент ще бъде Димитър Митовски, с когото до дни ще бъде подписан договор. Той спечели конкурс в държавната телевизия.

Сериалът е с работно заглавие "Под прикритие" и е по-скоро на криминална тематика. За него работи голяма част от сценарния екип, написал "Стъклен дом". Преди това същите хора създадоха сценария и на "Забранена любов" по Нова тв.