„Как може Калин Врачански да излиза с тази грозната уроспия!? На всичкото отгоре работи в долнопробно заведение като сервитьорка. Калин заслужава нещо много по-добре, класи нагоре”, коментирали злобно колеги на актьора по адрес на приятелката му.

Силвия Петкова, която наскоро блесна с участието си в българския филм „Лов на дребни хищници”, е недолюбвана не само от актьорите в НАТФИЗ, пише kliuki.bg.

Фенки на Врачански не могат да се поберат в кожата си, че техният идол излиза с толкова „посредствено” момиче, по думите им.

Силвия все още не може да пробие в киното като своя възлюбен и й се налага да заработва като сервитьорка в заведение, пише Блиц. Това обаче предизвиква неодобрение сред колегите на Калин, които очевидно не харесват момичето.

*Силвия и Калин

Припомняме, че Врачански и Силвия са заедно от доста време. Двамата се появяваха навсякъде по светски събития, макар да бяха разделени за няколко месеца. Наскоро се чу, че отново са се събрали и това отново възбуди гневните коментари по неин адрес.

„Силвия е адски обикновено момиче, дори бих казала – грозновата. Не може мъж от класата на Врачански да излиза със сервитьорка”, злобно пишат фенки на актьора.

Отзивите за играта й в „Лов на дребни хищници” също не са цветущи, но пък и самата лента нямаше никакъв успех.

Снимки: Bulphoto