Четиримата хип-хоп изпълнители, разгневени от родната действителност, записаха песента "Кради, кради", която определено заслужава вниманието на всички.

Сигурни сме обаче, че и без да ви го споменаваме, тракът се очертава като най-новият голям български хит, който ще остане в историята на рап музиката.

Това стана ясно, след като само за една нощ песента предизвика множество коментари по форумите и разбуди много заспали духове. И това не е само заради, меко казано скандалното видео, а и заради гневно излятия текст, който назовава нещата с истинските имена, показвайки позицийте на рапърите, пише Lifestyle.bg

Недоволството от множеството небивалици в родината ни личи от всеки кадър. На Буч явно му е писнало от дебелите чичковци с пари и в клипа просто ги премахва, като гърми наред по тях, докато Слав предпочита за същото огромен нож. Финалът принадлежи на 100 кила, който като професионален килър отвява главата на един полицай, който си върши "работата".

Докато Бат Венци припява за кражбите в държавата, пародийният образ на Исус, който се появява през целия клип и самата идея, че може да изглежа по този начин, ни плаши много повече от появяващия се за малко, но с огромна резачка Ицо Хазарта.

Песента е скандална, клипът е без капка цензура, момчетата са адски добри, а "Дедо Господ се обърна настрани...", което им гарантира поредния успех това лято!!!