Актрисата Снежана Макавеева, чиято звезда изгря със сериала „Под прикритие“, се появи в компанията на колегата й от „Забранена любов“ Пламен Димитров и още две приятелки на концерта на Стинг снощи.

Групата пристигна на стадион „Георги Аспарухов“ малко преди обявения за началото час от 20:00 ч. Те се наредиха заедно с останалите фенове на изпълнителя на една от дългите опашки, които се виеха пред стадиона и чинно изчакаха реда си.

Снежана Макавеева и Пламен не демонстрираха никакви по-близки взаимоотношения, заради което не бихме могли да спекулираме, че двамата имат по-интимна връзка. Припомняме ви, че Пламен беше гадже с колежката си от „Забранена любов“ Яна Кузова. Въпреки че двамата се разделиха, те си останаха приятели.

За Снежана пък се твърдеше, че има връзка с колегата си от сериала „Под прикритие“ Деян Донков, но тя категорично отрече това да е вярно.

Освен Снежана и Пламен, още куп звезди изгледаха изявата на Стинг у нас. Сред VIP-овете, които се насладиха на най-популярните парчета на британеца бяха Любо Киров, Калин Вельов, рапърът Устата, певицата Елица Тодорова и др. Денис Ризов пък си тръгна по време на концерта тъй като имаше предаване на живо.

Източник и снимки:  bliasak.bg