search icon
search icon

Мариана Попова се натиска за "Плейбой"

Нейната пиарка била звъняла на журнала, разкриват близки до звездата

Трябва нещо да куца в професионалната ти реализация, та да се чудиш как да придобиеш отново някаква известност, пък макар и леко съмнителна. Това обаче става с Мариана Попова, която буквално се натискала да лъсне дибидюс в еротичното списание "Плейбой".

Злите езици упорито я спрягат за интимна тръпка на Първанов, а още по-злите натъртват, че изтича времето на високия й покровител и затова Мариана се е взела в ръце сама да си урежда проблемите. Затова певицата държала на всяка цена да цъфне гола на корицата на списанието и индиректно потърсила контакт с екипа му, пише kliuki.bg.

Със задачата да уреди нейната корицата в мъжкия бурнал "Плейбой" поп изпълнителката нагърбила  нейната пиарка. В последните няколко седмици тя на няколко пъти звъняла в редакцията на изданието, за да предлага клиентката си. Източниците на "Уикенд" не са наясно дали е поставяла към списанието финансови претенции и не уточняват дали е постигната договорка за фотосесия.

Категорични са обаче, че подобна офанзива към списанието никога преди не е имало от страна на БГ знаменитост. Досега практиката била друга - редакторите и издателите били по-активната страна и кандърдисвали звездите да се снимат голи.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари