Любимата на Део реши за пореден път да предизвика феновете си и то не в образа на палава девойка, а на изкусителна жена в еротична фотосесия за единственото българско мъжко издание Mr.BiG.

Българската кралица на R’n’B и хип-хоп музиката ще бъде и звездата на поредното парти от лейбъла – на 31 май, от 21:30 часа, в столичния клуб Planet като този път заведението ще е отворено и за специалните гости на списанието, и за всички останали, желаещи да прекарат една гореща вечер с Лора, колегата й Бобо и самия Mr.BiG. Звездата от корицата не само ще ги забавлява с музиката си, но и ще представи дългоочакваното видео към хита „Спуснати завеси”, което ще се завърти по музикалните канали благодарение на списанието!

Юнският брой изненадва не само с елегантната еротика в сесията на Лора Караджова, но и с други любопитни страници – от мода и козметика през класации на най-скъпите яхти и най-добрите тъмнокожи футболисти в света до материали, посветени на нестандартните места за свалка, еротичните фантазии на двата пола и научни факти за оргазма. Освен това Mr.BiG представя и новия си експерт по поддържане на добра форма Мартин Гергов - четирикратен републикански шампион по силов трибой (пауърлифтинг) и четвърти на Световното по пауърлифтинг за младежи.

И това не е всичко от списанието и неговата издателка Ваня Ханджиева. Съвсем наскоро тя се сдоби с лиценза и стана съорганизатор на международния конкурс за модели Best Model of the World! Младата бизнесдама и продуцентите от Sun Production обявиха, че на 30-ти юли за втори път у нас ще се проведе един от най-престижните световни форуми на красотата. Този път домакин на събитието е Община Пловдив, а в сцена за 120-те топмодели от 61 държави ще се превърне Античния театър в Стария град.

Източник: