Късно вечерта на 12 май, веднага след изпълнението на Поли Генова на "Евровизия 2011", певци и нейни колеги коментираха във Facebook представянето й и дори очакванията си България да бъде класирана за финала, пише signal.bg.

Ето какво писаха някои от тях:

Екстра Нина: "Невероятно изпълнение на Поли Генова!Направо ме развълнува и ме разплака!Браво! Цялата настръхнах, беше чудесна! И сега, ако не ни класират, не знам какъв ще е проблемът, може би малката ни държава".

Лазар Кисьов: "Браво Поли!!! :))))... Супер изпълнение... Дано се класираме :)))!!!"

Фен страницата на Весела Бонева: "Браво на Поли Генова!!! Достойно представи България на Евровизия!"

Мелинда Христова: "Браво, Поли! Тази година най-после успя някой да отсрами милата ни държава от изпълненията след Елица и Стунджи. Браво!

Димитър Атанасов - от Мюзик Айдъл 3: Браво на Поли!!! Много стилно и силно изпълнение!"

Стоян Петров: "Уникалнааааа!Браво Полиии!"

Любо Киров: "Супеер, плаче ми се от кеф!!!:))))"

Миро Гечев - рапър: "България, не сме имали по-добро представяне! Трябва да спечелим! Поли, справи се страхотно!"

"На Инат"- Марк О'Селски: "Страхотно се справи, инатчеееее!!! Гордеем се с теб!"

Ева Валентинова Кирилова- фолклорна певица: "Страхотно представяне на Поли Генова и България !!!!Поздравленияяяяяяяя на Поли за устрема и харизматичната песен,която ни подари!!!Кога българската държава ще оцени такива хора и прояви........."

Драго Драганов- БНТ: "Поли, беше страхотна! Гордея се с теб, моето момиче! майната му на резултата!!! Горе главата! Представи България достойно!

Тепърва и други изпълнители ще изказват впечатленията си от изпълнението на Поли Генова в Дюселдорф.

Тя, за съжаление, не успя да се класира за финала на "Евровизия", но успя да представи страната ни блестящо и със сигурност вече спечели много нови приятели и почитатели не само в България.

Снимка: Bulphoto