search icon
search icon

Хайди Клум и Сийл се венчаха за шести път!

Двойката мина под венчило отново, този път в компанията на децата си

Певецът Сийл и моделът Хайди Клум подновиха брачните си обети за шести път.

Това се случи на скромна брачна церемония във Флорида на 7 май, пише vesti.bg.

Двойката мина под венчило отново, този път в компанията на децата – Лени (7 г.), Хенри (5 г.), Йохан (4 г.) и 19-месечната Лу. Освен тях семейството бе поканило още 100 гости в клуб, собственост на строителния магнат Доналд Тръмп, в Палм Бийч.

В началото двойката имала идеята да отпразнува шестата си годишнина в Мексико на 10 май (Хайди и Сийл се врекоха във вечна вярност на тази дата през 2005 г.), но заради размириците в страната, трябвало да се приберат у дома в САЩ.

Според британския сайт "FemaleFirs“ близкият им семеен приятел Тръмп ги спасил в последната минута, като им преотстъпил цялото заведение и помогнал за организирането на празника.

Източник на "RadarOnline" коментира:

"Преди седмица Хайди се обади на Тръмп, за да го помоли за услуга и той моментално се отзова. Беше щастлив да помогне, въпреки че не успя да присъства на партито, тъй като имаше друг ангажимент насрочен за същия ден".

По повод семейната традицията всяка година семейството да подновява брачните си обети, наскоро германският модел коментира:

"Това е времето, в което да отдадем необходимото уважение на брака си. В този ден си припомняме за цялата любов, която имаме един към друг. За нас е важно, а и даваме добър пример на децата си. Така си казват: "Хей, мама и татко се обичат толкова много, че се женят всяка година".

Снимка(водеща): Getty Images/ Guliver

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари