Вчера на опосумите Иван и Андрей гостува музикалното семейство – Данчо и Лора Караджови.

Двамата водещи решиха, че на дамата й е вече време да се омъжи за дългогодишния си приятел Део.

Ето защо й спретнаха моминско парти директно в ефира на предаването, пише tialoto.bg.

Тъй като едно моминско парти не може без алкохол, в студиото влезе бармана Светльо, който се погрижи за напитките на гостите и водещите.

Освен това той направи зрителите пред малкия екран свидетели на истинско барманско шоу.



Изненадващо се появиха и стриптизьорите Стив, Майкъл, Леон и Анджело от формация „Грандос", които трябваше да разгорещят Лора.

Младежите се разхвърляха и показаха гола плът пред погледите на бъдещата булка и нейния баща.



„Ако някой ден си правя моминско парти, със сигурност няма да бъде по-хубаво от това!" – похвали импровизираното шоу Лора.



Певицата потъна в спомени от миналото си и разказа за първото момче, което довела вкъщи, че било с много красиви сини очи, но не бе сигурна дали се е казвал Сашко или Гошко. Тогава тя била едва на 17-18 години. Майка й обаче, не харесала младежа, защото бил по-нисък от дъщеря й.

Данчо пък от своя страна пази спомена за бащата на съпругата си Мариана, който в началото го гонел с пушка, защото не вярвал, че Караджов е добро момче. „Копеле французко, да се махаш от тука!" – ругаел го бъдещият тъст. Наричал го така, защото Данчо все ходел елегантен.

Данчо Караджов приема евентуалния си бъдещ зет без никакви задръжки. „Той е много готин, отговорен и е много сериозен към жена ми и мен! Не сме имали абсолютно никакви проблеми!" – категоричен бе бащата на Лора за Део.

На въпрос кога ще е сватбата с дългогодишния й любим, Лора отговори с известна доза раздразнение: „Защо питате за някаква сватба, като ние никога не сме казвали, че ще се женим? И надали ще се оженим някога!".



Данчо сподели, че приема разкрепостеното поведение на дъщеря си, тъй като това било нормално в тяхното семейство. Когато предложили на Лора да се снима за мъжко списание, тя попитала първо баща си дали има нещо против.

Либералният татко не само че не я спрял, но дори я насърчил с думите: „Хубаво момиче си! Защо да не се покажеш и да се порадват хората?". Освен това специално й донесъл червената си китара за фотосесията. На финала музикалното семейство изпълни в дует песента „Сляп ден".

Вижте фотогалерия:

Лора Караджова с моминско парти в ефир

Лора Караджова и Ъпсурт на участие

Вижте видео:

Снимки: Нова тв