Секс скандалите в попфолка никога не спират. Най-новата жертва на неочаквани креватни изпълнения се оказа Галена.

Докато тя беше на турне в САЩ, нейният любим Галин се възползвал от нейното отсъствие и вкарал в леглото колежката й Преслава, съобщава в. "Контра".

Макар пред медиите производителят на вафли да твърди, че има безоблачна връзка с жена си, осведомени коментират, че заради бурния си начин на живот и Галена, и Галин често се задоволяват с чужди сексуални ласки, пише kliuki.bg.

Любителите на нощните забавления разказват как миналата седмица Галин и Преслава се сближили на участие на певицата в град Пловдив.

"Вафладжията" бил заел сепаре заедно със свои приятели и изпълнителката на „Феномен“ няколко пъти обърнала внимание на богаташката компания.

За благодарност мъжагите с дебели портфейли бутали стотачки в деколтето на едрогърдата мадама.  

**Преслава и Галена

Закачката преминала в откровено натискане, а Преси не се посвенила да си поиграе с гаджето на уж най-добрата си приятелка Галена, пише lifestyle.bg.

*Преслава и Галена

И двете тръбят навсякъде, че са доста близки помежду си заради многото общи неща между тях и моментите, които са преживели заедно.  

*Галена, Галин, Преслава 

След края на своето участие, Преслава се присъединила към веселата компания и до 5 часа сутринта се наливала със скъпо шампанско.

Алкохолът се отразил разтоварващо на всички, брюнетката се качила в джипа на Галин, управляван от шофьор, и двамата с вафладжията отпрашили към четиризвезден хотел, намиращ се на изхода на Пловдив, посока София.

Според мълвата двамата се отдали на физическото удоволствие.

Снимки: Night Flight