Наскоро изпълнителят Борис Дали беше номиниран в класация за секссимволи. Певецът обаче не се възприема по-този начин и заявява, че дори не знае какъв точно смисъл се влага в думата "секссимвол", особено когато става въпрос за мъж.

„Аз не се смятам за секссимвол", коментира Борис Дали пред bliasak.bg.

"Жените са тези, които се снимат голи и изглеждат добре, те могат да са секссимволи, но за мъжете... мисля, че не“, смята още певецът.

Според запознати обаче изпълнителят на "Пиян" знаел прекрасно какво е да си идол за девойките, тъй като на всяко негово участие го преследвали красиви фенки, някои от които се появявали буквално на всяка негова изява.

Той обаче все още успява да отбива нежните атаки на почитателките си и остава щастливо женен мъж, който дава всичко за семейството и детето си.

Съвсем скоро Борис Дали ще запише дългоочакваната дуетна песен с колежката си Елена Паришева. Забавянето на проекта се получило заради факта, че когато дошла идеята за него, блондинката тъкмо била пуснала песента си с Преслава и се налагало да изчака преди да реализира втори дует.