Бабата и дядото на Сури Круз се притесняват за внучка си, защото смятат, че сциентологията, чиито последователи са Том и Кейти, много вреди на момиченцето.

"Сциентолозите се отнасят към децата си като към възрастни, като към хора, които са в състояние сами да взимат решения", обяснил пред американско издание експертът по учението Рик Рос, пише bliasak.bg.

Мартин и Катлийн Холмс обаче не останали никак възхитени, когато с очите си видели как внучка им стои будна до 1 часа през нощта, хапва желирани бонбони във формата на пениси и как въпреки всичко това родителите й я залъгват с биберон.

"Двамата се тревожат, че религиозните виждания на Том съсипват детството на Сури", издал познат на семейство Холмс.

*Сури Круз често се държи като малка дива

"Поведението на Том и Кейти спрямо Сури вече дава резултат – малката често се държи като малка дива, когато вечер ги придружава навън. Наскоро Кейти истински се озори, докато се опитваше да убеди щерка си да се вози в детската си седалка за кола. Както винаги Сури спечели спора и седалката беше махната. Това обаче е против закона, според който децата на тази възраст трябва задължително да бъдат обезопасени в специални седалки", добавил близкият на семейството на Кейти Холмс.

*Том, Кейти и Сури

На актрисата явно вече й писна да й дават акъл как да си гледа детето, защото наскоро заяви, че детето й се чувства чудесно и има всичко, от което се нуждае, за да е щастливо.

*Кейти и Сури (с голи крака в студа)

Вижте фотогалерия:

Сури Круз