Да си приятелка на четиригодишната Сури Круз може да има своите добри страни, пише "Дейли мейл".

Приятелството с дъщерята на холивудските знаменитости Том Круз и Кейти Холмс върви ръка за ръка с достъп до ВИП места.

Приятелките на Сури бяха поканени на пътешествие на борда на круизния кораб Allure of the Seas, докато 31-годишната Кейти заснемаше сцените в новия си филм “Джак и Джил”.

При такъв достъп до това, което се случва зад кулисите, дали групата момиченца се забавляваха с най-добрата приятелка на света?

Придружена с многоброен антураж и бодигарди, охраняващи групата, момичетата усетиха част от бляскавия живот, на който е свикнала Сури.



*Другарче за игра: Сури Круз и приятелки се наслаждават на забавния ден в морето. Сури носи бели къси панталонки, лилава тениска и лъскави балетни обувки

След като прекараха един ден на борда на кораба във Форт Лодърдейл, щата Флорида, дойде време всички да си вземат довиждане.



*Време да си кажем довиждане: Сури неохотно се сбогува с приятелките си с прегръдка, докато мама Кейти се усмихва гордо



*Истински лукс: Кейти заснемаше сцени от филма на луксозния кораб Allure of the Seas на фирмата за круизи Royal Caribbean

Превозът на Сури я чакаше – частен самолет, достоен само за най-големите холивудски знаменитости.

Тъжна, че ще трябва да се сбогува с приятелките си, Сури ги прегърна, преди да се отправи към къщи и да се качи на борда на частния самолет.

Сури очевидно се забавлява много във Форт Лодърдейл и използва максимално дългата близо 366 метра палуба за разходки, която приличаше на въртележка с ръчно издялани фигури.

Освен това, корабът, който има внушаващия брой от 16 палуби, е снабден и с Централен парк на открито, в който има големи дървета и аквапарк за деца.



*Ето така се прави: Сури държи мама Кейти за ръка, докато тя и приятелките ù си тръгват за вкъщи след игра на круизния кораб



*Ето го и моето возило: Сури си взема довиждане с приятелките си и потегля към вкъщи с частен самолет