Участниците от Big Brother Family Анжелика, Цветелин и Павлин Чипев гостуваха в „Шоуто на Иван и Андрей”, за да разкажат какъв е животът им 1 година след края на риалитито.

И тримата признаха, че няма големи промени, тъй като моментната слава, с която са се сдобили, не им е донесла кой знае какви допълнителни финансови облаги, пише bliasak.bg.

Анжелика обясни, че продължава да снима еротични филми в и за чужбина, а бизнесът й с Радо върви както до момента. „Е, малко се усеща кризата”, заяви брюнетката.

*Анжелика

Павлин Чипев каза, че в момента си почива и очаква да му се обадят за сезонна работа в Слънчев бряг. Относно половинката си Сашка, Паоло заяви, че е спряла с антидепресантите и двамата няма да се развеждат. „Това беше само за визитката за шоуто”, заяви през смях етрополецът.

Той даде малко яснота и за отношенията между Давид и Елеонора. „Тя е в Бургас, той си гледа детето във Велинград. Не знам Елеонора какво точно работи, може би е в сферата на любовта”, заяви Павлин и допълни, че гърдите й са пораснали за шест месеца.

*Павлин Чипев

Цветелин също сподели, че при него е „старата песен на нов глас”, но пък почти всеки ден имало някой, който го разпознавал, влизайки в заведението, в което брадърът работи. Двамата с Ванеса са все още заедно и има „яко любов”.

На въпроса дали знае какво прави експоловинката му Ива, която също за кратко беше в Къщата Цецо заяви: „Седи си там на село, пасе там нещо.” Той за пореден път обяви и че не се срамува от държанието си спрямо нея в шоуто.

Анжелика, Павлин и Цветелин бяха единодушни, че Кузмови заслужено са спечелили голямата награда от 200 000 лева, като парите изобщо не ги променили. Любопитното е, че Иван и Андрей поканили в шоуто си и ексгларуса от Приморско Боян, но съпругата му Боряна не го пуснала да гостува.

*Цветелин

Снимки: Нова тв