search icon
search icon

Анджелика и Радо въртят бизнес със стриптийзьорки

Снимането на еротичната танцьорка Анжелика в порнофилми не бил единственият източник на доходи за скандалното семейство. Тя и Радо, с когото се били оженили по любов, имали и друг бизнес - уреждали бъ

Снимането на еротичната танцьорка Анжелика в порнофилми не бил единственият източник на доходи за скандалното семейство. Тя и Радо, с когото се били оженили по любов, имали и друг бизнес - уреждали български момичета за стриптийзьорки в елитни лондонски клубове.

Заради кризата обаче нашенките вече не били търсени на Острова. Радо вече не въртял като такси, но пък управлявал пицарията, която двамата си направили в София. Според негов приятел русият екстаксиджия бил на сто процента хетеросексуален и жените много го харесвали. Анжелика пък не била циганка, а майка й била типичната светлокоса рускиня.

В момента най-кроткото семейство в Къщата си строели къща, но заради финансови проблеми още не я били довършили. Детето им пък било изолирано със специална гледачка, за да не гледа шоуто. Анджелика много се притеснявала от момента, в който то порасне и чуе с какво са се занимавали двамата му родители.

източник: БЛИЦ

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари