Омазани в бебешко олио съквартирантите от “Биг брадър фемили” ще се впуснат в мазни борби. Това е новата мисия, която получиха участниците в шоуто вчера. Те ще се борят по двойки в надуваем басейн.

Победител ще бъде този, който пръв избута противника си вън от басейна. Залогът си струва, защото най-добрите двойки ще получат за награда 40% от месечната си заплата. Как са разделени съквартирантите на отбори, ще стане ясно довечера. Още вчера, след като разбраха за мисията, брадърите започнаха да залагат кой с кого ще се бие. Ботевградчанката Ива дори обяви на “фалшивия” си съпруг Цецо: “Знам, с кой ще ме сложат да се бия. Ама ще й пусна фандък, защото иначе ще я пребия”, вероятно визирайки съперницата за сърцето на любимия - Ванеса.

Друга драма има пък танцуващата сервитьорка Елеонора. Тя чака своя принц от Дания - Николай. Той обаче няма да е на кон, а се очаква да долети със самолет в София от Копенхаген в четвъртък и да се включи в шоуто. Объркана и унижена от влизането на свекърва й Димитрийка в Къщата през уикенда, в понеделник Елеонора призна, че се е обвързала прибързано с Давид. Заради брюнетката в Къщата вече се заформиха и скандали на ревност. Мария, титулувана в шоуто като русенската Анелия, се развика на мъжа си Стоян, тъй като смята, че обръща прекомерно внимание на Елеонора. Той отрече и така още повече вбеси Мария. В понеделник стана ясно, че засега най-богати са Анджелика и Радо, останали с 635 лв. Имало и семейства, останали без стотинка.