Довечера Big Brother Live ще събере жени, мъже, майки, бащи, братя... Какво ще кажат близките на участниците в тайната мисия – Цветелин, Ива, Ванеса и Светлин? Каква е ролята на родителите в едно семейство и какво влияние имат те върху децата си? До колко имат право да се месят в живота им?

На тези и много други въпроси ще отговарят в студиото майката на Ванеса – Пепи Тихомирова, майката на Цветелин – Мария и брат му Габриел, както и родителите на Ива – Валентина и Георги Георгиеви.

Родителите на Ванеса харесват Светлин, с когото тя е затворена в тайната стая, много повече от съпругът й Цветелин. Какво ще каже майка й за моментната ситуация и шанса, който Big Brother дава на Ванеса да доизживее голямата си любов?

Защитниците на Ива – нейните родители - винаги са я подкрепяли. Не може да се каже същото за отношението им към бившия й съпруг Цветелин. Бащата – Георги - не харесва Цветелин, заради това, че е вятърничав и нахален, но се опитва се да е буфер между него и дъщеря му, понеже така е по-добре за детето. Георги се надява Цветелин да се промени и иска те с Ива отново да са семейство. Дали Ива е карала родителите си да лъжат за Цветелин, за да го отделят от дъщеричката им Мишел, въпреки че не това е желанието им?

Как ще оправдаят избухливото поведение на Цветелин майка му и брат му и какво ще разкажат те за двете му жени? Вчера Цветелин каза на Ива, че обича повече другото си дете, заради омразата, която таи към нея. Истина ли е това или думи, които изрече без да мисли, по време на нервен изблик и алкохолен унес? Способен ли е един родител наистина да разграничава децата си? Трябва ли децата да страдат, заради грешките на родителите им?
Всичко това ще разберем довечера.

Изненадата на вечерта ще бъде Димитрина - майката на „най-щастливия рецепционист” - Давид. Тя ще влезе в къщата заедно с малката му дъщеричка 17-месечната Анджелина. Димитрина се закани, че е готова на всичко, за да спаси сина си от половинката му Елеонора.

Той е толкова зависим, покорен и примирен с ролята си на кученце, че угажда на всяка нейна прищявка. Още от визитката стана ясно, че 19-годишната кокетка и ядосаната свекървата меко казано не се понасят. Какво ще се случи сега, когато ще трябва да живеят под един покрив с други семейства? Ще сдържат ли непоносимостта, която изпитват една към друга и обидите или това че са затворени ще бъде катализатор на крайни действия и решения?

Предсоти да разберем... тази вечер в 20:00 часа по Нова Телевизия.