Брадърките Ива и Ванеса предложиха истинско зрелище за останалите Съквартирантки. Двете жени в живота на Цветелин трябваше да премерят сили в новото състезание „Мазни борби“, но толкова се вживяха в играта, че съревнованието им заприлича по-скоро на бой.

По регламент мадамите трябваше да се намажат с бебешко олио и да се борят в детски надуваем басейн, докато някоя от тях успее да избута съперничката си отвън. Доста по-мощната Ива много се затрудни да изтика 17-годишната Ванеса от басейнчето, тъй като брюнетката се оказа по-жилава, отколкото изглежда. Накрая обаче блондинката успя да надвие и победоносно помаха на съотборниците си.

По време на двубоя Цветелин гледаше безучастно отстрани, може би, от една страна, за да не се издаде, а от друга – защото не е знаел коя от двете да подкрепи. За разлика от него Светлин не престана да окуражава "съпругата си" и да й дава наставления.

Междувремнно Цветан и Ива успяха да се видят в изповедалнята с дъщеря си Мишел (снимка долу). Big Brother вкара малкото момиченце, което не криеше радостта си от срещата с родителите си.

източник: bliasak.bg