Светлин и Ванеса вече са в общата къща като щастливо семейство. Ванеса и истинският й съпруг Цветелин се запознаха все едно никога не са се виждали.

Ботевградският булдог проследи с очи жена си, докато тя се представяше на останалите съквартиранти като Г-жа Бенчева.

Как премина първата вечер на семейно съжителство и как Цветелин целува за една вечер и двете си жени гледайте в дейли епизода на Big Brother Family тази вечер от 21 часа.

Сряда ще бъде вечерта на тежките признания. В края на тайната им мисия, Ванеса ще види видеото, в което голямата й любов Светлин признава, че и е изневерявал много пъти и е бил с нея, защото тя е била „малка и удобна”.



Сблъсъкът на майките на велинградската красавица Елеонора и съпругът й Давид в студиото на Big Brother Live в понеделник вечер беше напрегнат. Двете не можеха да се погледнат в очите. Дали заради уважение или от липса на познанство двете си говореха на Вие.

В търсене на успешните отношения снаха - свекърва гостите в студиото на живото предаване намериха грешките в подхода на Давид. Отсъстващата фигура на мъжа, както и отсъствието на близост и контакт в отношенията на младото семейство, стоят в основата на конфликта между Елеонора и свекърва й Димитрийка. Роднините на Давид също признаха, че той не е мъж на място. На подобно мнение са и съквартирантите в къщата. В изповедалнята повечето от тях споделиха, че на съгласни с намесата на свекървата леля Мими, че тя трябва да намери начин да ги сближи, а не да ги разделя.

Противно на критичните мнения досега, гостите в студиото бяха категорични, че правилното решение в казуса е детенцето Анджелина да остане в къщата при родителите си като шанс за самостоятелен живот на младото семейство. Ще послушат ли този съвет или всичко вече е решено?

Объркана и унижена от влизането на свекърва й в къщата, Елеонора призна, че се е обвързала прибързано. Всичко, което се прави насила, не само не решава проблема, но го задълбочава. В своята изповед, красавицата разказа и за мистериозния мъж, който живее в Дания. Той вече има име - Николай и е спечелил възхищението на младата дама. Елеонора твърди, че той я прави истински щастлива и заради него е готова на сериозни стъпки.



Думите на Елеонора: „То ще стане, квот’ ще стане” означават ли, че нейното решение е вече взето?
Наясно ли е с това Давид, казвайки на майка си, че взаимно извинение, за да тръгнат нещата в правилната посока, е излишно?
Ще бъде ли щастлива Димитрийка когато плановете да освободи сина си от жената, поставила го на колене са на път да бъдат осъществени? Мистерията е на път да бъде разгадана този четвъртък, когато самият Николай идва в София от Копенхаген за Big Brother Live!