Кой е най-забележителният мъж в Big Brother Family е въпрос, от който се интересуват не само жените в къщата, но и може би всички зрителки.

За да даде отговор на публиката, Big Brother организира конкурс Мистър Биг Брадър. Жури на конкурса ще бъдат жените в къщата, а победителят ще се окичи с титлата „Мистър Биг Брадър Фемили”!

Конкурсът ще протече в два кръга. В първия всеки мъж ще дефилира в тоалет, отразяващ последните модни тенденции в плажното облекло в Милано, а журито ще оценява артистичността, харизмата и физиката му.

Във втория журито ще оценява разбиранията на мъжете за семейно щастие. Какви въпроси ще зададат жените на мъжете в къщата и как ще бъдат оценени гледайте петък вечер в дейли епизода! Тогава освен гордия носител на титлата ще видите и първоаприлската шега, която Big Brother си направи със съквартирантите!

Мисия „Най-щастливо семейство в къщата”...

По време на живото предаване довечера двойките в къщата ще избират най-щастливото семейство. От резултатите на конкурса зависи изпълнението на тайната мисия на любовния четириъгълник – Ива – Цветелин – Ванеса – Светлин. Те не трябва да попадат на последните места в класацията.

На кои места ще се подредят двете фалшиви семейства?
При какви условия ще останат в къщата, ако мисията им е успешна?
Как ще се отразят съмненията, които Ива и Цветелин събудиха с отказа да изпълнят мисията с целувката?

Мистерия върлува в къщата на Big Brother Family. От вчера Ива разказва на съквартирантите си, че е бременна. Дали тя е знаела за това още с влизането си в къщата и как е успяла да прикрие бременността си? Дали не се е случило вътре по време на престоя й с бившия й съпруг Цветелин?

Истина ли е това или хитър трик, с който фалшивото семейство Цветанови се опитват да спечелят съчувствието на останалите съквартиранти?

Повярваха ли съквартирантите на думите на Ива и ще осигури ли това по-висока позиция в класацията измежду другите двойки в къщата с разказа за бременността? Ще разберем довечера в Big Brother Live!

Подготовка за Великден...

На рафтовете в магазина на Big Brother Family вече има боя за яйца и козунаци! За любителите на домашно приготвен великденски козунак има и необходимите продукти. Агнешкото е единственото, което още липсва в магазина.
Боядисват ли яйца вече съквартирантите в къщата и кой ще спази традициите на Великден?
Как ще посрещнат празника?
Дали семействата са вече достатъчно близки, за да съберат пари и да си направят заедно една голяма обща трапеза?
Ще отправят ли молба към организаторите за агне и вино?
Кои ще са децата, които ще зарадват родителите си за празника с посещение в къщата? Какви игри и изненади ще има за тях?
Предстои да разберем...