Определените като „образцово семейство” Корнелия и Христо са втората двойка след Радо и Анджелика, които правиха секс в Къщата на Big Brother Family. Те се отдадоха на креватни удоволствия, но го направиха доста по-дискретно от семейство Петрови. „Липсваше ми близост”, сподели Корнелия, докато се гушкаше в прегръдките на половинката си Христо, който пък я обсипваше с целувки.

Освен любов, в Къщата на Big Brother Family, видно, има и много свади. Един от големите конфликти е между изисканата столичанка Боряна и порно актрисата Анджелика. Двете дами не могат да се понасят и рядко издържат дълго време в една и съща стая. А ако това се случи, обстановката се нажежава и моментално се стига до скандал.

Поредният спор между двете жени беше по повод пари. Боряна силно се дразни от факта, че Анджелика и Радо разполагат с голямо количество от ценните хартийки и че, по думите й, не спират да демонстрират с какво разполагат.

„Накичила си се като коледна елха с тези злата, а нямаш никакво ниво и никаква класа”, заяви Боряна. „Богатите хора не изглеждат така.” Милева стигна и по-далече в обидите си към Анджелика като заяви, че не се доближава до нея, защото мирише.

Всичко това страшно ядоса Петрова, която нареди на половинката си Радо вече да не крие пачката с парите, а нарочно да ги развява пред лицето на столичанката.