Събитията в къщата на Big Brother Family напълно ще променят живота на поне едно от семействата. Елеонора Качанова вече има решение за собствения си живот. Ще остане ли със своето кученце или ще потърси друг живот с мъжа от Дания, за който намекна във визитката си?

Животът в къщата на Big Brother Family започна да отваря очите на Давид за неговата съпруга и тяхното семейно щастие. Наричан от другите съквартиранти „чехльо”, рецепционистът от Велинград ежедневно се кара със съпругата си и се опитва да наложи мнението си. Не е ли вече късно за това?

Екипът на Big Brother Family търси всички важни хора за живота на участниците. Така бе открит и мистериозния датчанин. Какво мисли той и символизира ли подареният пръстен покана за съвместен живот? Развръзката на семейство Качанови гледайте само по Нова телевизия в понеделник от 20:00 часа.

„Казвам ти дъще, сещай се снахо”

От петък в къщата на Big Brother Family живее свекървата на Елеонора – Димитрина. Нейната родителска мисия е да покаже на съквартирантите и на цяла България що за човек е снаха й. Според Димитрина танцуващата сервитьорка от Велинград непрекъснато рекетира мъжа си, кара го да тегли още кредити и да угажда на претенциите й. Два принципа ръководят живота на Елеонора: „Това дете ти го поиска, гледай си го” и „Животът си е мой, ще го живея, както си искам”.

Като майка Димитрина не може да се примири с положението на своя син. Заслепен от любов, Давид не обръща внимание на предупрежденията и съветите й. Докъде има право родител да се намесва в живота на детето си?

Димитрина определя Елеонора като небрежен родител, смята, че изневерява на мъжа си и го води към сигурна пропаст. Свекървата подава сигнал в агенция за закрила на детето заради поведението на младата майка, която зарязва бебето си за 15 дни без да предупреди никого.

В тази напрегната обстановка между две жени, които си разменят заплахи и обиди, Давид се опитва да балансира. Колко мъже в България застават ежедневно на неговото място – между чука и наковалнята, между свекървата и снахата?

Сблъсъкът на майките

Не пропускайте живото предаване в понеделник, когато майката на Елеонора ще посрещне Димитрина на излизане от къщата. Какво ще си кажат двете и отговорят ли на въпроса дали Елеонора е почернила живота на Давид или неговата романтична лъжа е съсипала красавицата? Сблъсъкът на майките – само в студиото на Big Brother Family!