search icon
search icon

Елена Петрова: Калин е страхотен мъж!

Двете звезди категорично отричат както пред екипа, така и пред приятели, каквито и да е по-лични отношения един към друг

Интензивната работа по „Стъклен дом“ задължава актьорите от хитовата поредица да са непрестанно заедно.

И както често се случва, понякога отношенията им пред камера се пренасят и извън снимачната площадка, пише kliuki.bg.

Не случайно в момента най-пикантният слух около „Стъклен дом“ е, че между изпълнителите на главните роли Елена Петрова и Калин Врачански има искри на истинска любов точно както при героите им Боряна и Камен.

Историята гласи, че още миналото лято Елена и Калин се сближават в личен план. По това време Врачански тъкмо слага точка на дългогодишната връзка с колежката си Силвия Петрова.

Младата актриса загатва, че причина за раздялата им е желанието на Калин, а не нейното.

По същото време бракът на Елена също е в криза. Всичко това става основен фактор актьорите лесно да се поддадат на скритите емоции, които изпитват един към друг.

Въпреки това двете звезди категорично отричат както пред екипа, така и пред приятели, каквито и да е по-лични отношения един към друг.

Елена Петрова обаче признава, че копнее за нещо лудо и стихийно, което да разтърси чувствата й из основи, и признава, че Калин и в живота, и на екрана е страхотен мъж.

„Чувствам необходимост да политам, да се извисявам, да се изгубвам и да се търся, да се влюбвам. Да преживявам луди неща, луди емоции… За мен една от най-движещите ми сили и мотивации е любовта. Това е най-силното чувство, което съществува в природата. Независимо дали е любов към мъж, към дете, към работа, към приятел. В основата на всичко е любовта. Тя може да те накара да преодолееш всякакви прегради, да вървиш 1000 км, за да стигнеш до някъде и да помогнеш на някого“ – споделя Елена Петрова.

Вижте фотогалерия:

Елена Петрова и Калин Врачански

Снимки: сп. You

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари