Нова телевизия се отказва от пошлите риалита „Цената на истината“ и „Биг Брадър“.

Изпълнителната директорка на медията Светлана Василева разкри, че посланията от подобен род предавания трябва да са позитивни, а това до момента не се случва, пише kliuki.bg.

Истината е, че хората гледат тези неща само заради сеира в тях. След края на снимките пък се пръкват пишман звезди, които само заемат медиийно време.

Възможно е предаването на Иван и Андрей също да бъде свалено от екран, но медията да продължи договора си с тях по други формати.

Телевизията щяла да насочи вниманието си към продуцирането на български сериали и снимането на предавания извън студията, за да е по-близо до обикновените хора.

Сред новите идеи на „Нова ТВ“ е старта на ново кулинарно предаване, което ще покаже готвенето като начин на живот. Промени очакват и Цветанка Ризова и нейното предаване.

Към момента Цветанка е водеща на предаването „На четири очи“ от 17.45ч. От медията са категорични и че няма да влизат в директен сблъсък за рейтинг с „БТВ“ като излъчват певчески и танцувални формати в един и същ час, от което губят не само зрителите, но и самите телевизии.