Една от последните покупки на примата на българската естрада Лили Иванова остави „с отворени усти“ голяма част от обкръжението и феновете ѝ.

Видната певица е известна, освен с музикалното си творчество, и със страстта си към скъпи дрехи и обувки на прочути марки. Наскоро екстравагантната дама се сдобила с уникални дизайнерски ботуши срещу впечатляващата сума от седем хиляди лева, пишат от kliuki.bg. Ботушите са на известната марка „Диор” и са изработени от изкуствено състарена черна кожа.

Първоначално обявената им цена била десет хиляди лева, но гласовитата певица успяла да си издейства отстъпка. Продавачката отказала да отбие от цената, но изненадващо появилата се собственичка на бутика съзряла възможност за безплатна реклама на гърба на певицата. Прозорливата дама направила отстъпка от три хиляди лева и подарила на Лили Иванова чанта.

Очевидно освен с певчески талант, примата на българската естрада се отличава и с търговски нюх и убедителност, щом е успяла да си спечели такава отстъпка, че и подарък, коментират завистливи клюкари.