Радина Кърджилова и Асен Блатечки се отдават на страстни целувки… в новия сезон на „Стъклен дом”.

В промо видеото на бТВ към новите серии на хитовия сериал Чичо Чарли е награбил невинната Сиана и я целува горещо.

Как се е стигнало дотам, че красивата студентка да целува Чарли, който може да й е баща, не става ясно, пише kiluki.bg.

Сценаристите само загатват, че персонажът на Асен Блатечки ще претърпи нравствен катарзис и ще плени Сиана с новото си Аз.

Радина Кърджилова неведнъж е споделяла в медиите, че симпатизира на Асен Блатечки. Ето че сега на актрисата й се отдава златната възможност да нацелува секссимвола на България.

Елена Петрова в едно легло с Методи Ганев

Другата изненада от промо клипа е Боряна, която се събужда в едно легло с най-големия си враг – Методи Ганев.

В последния излъчен епизод Бубето изчезва пред очите на Камен Касабов. Каква е била причина да избяга, ще се разбере още в първата серия на 14 март. Боряна ще се свърже с Камен, за да му каже, че иска да бъде свободна.

Бомба избухва пред Сиана

Това е другата загадка, която подхвърлят сценаристите – в подземен паркинг избухва бомба и ранява Сиана и Камен. Дали ще се отърват невредими от атентата?

Елена напада с кухненски нож

Красивата блондинка Елена пък виждаме да напада някого с кухненски нож в ръка. От кухнята на „Стъклен дом” разкриват, че тя най-сетне ще разбере цялата истина за дъщеря си Алекс и Чичо Чарли.

Новите епизоди започват на 14 март (понеделник, 20:00 ч), когато бТВ наведнъж ще излъчи 4 серии – това са оставащите епизоди от втория сезон. Веднага след това започва трети сезон.