По-малко от 2 седмици остават до дългоочакваното завръщане на хитовия сериал на bTV - „Стъклен дом”.

Първият епизод ще бъде излъчен на 14 март от 20:00 часа, а новите серии ще са под надслов „Време за истина – Развръзката”.

Изненадващи събития и шокиращи разкрития ще бележат живота на героите от сериала.

Какво се е случило с Боряна след мистериозното й изчезване в последния епизод на „Стъклен дом” през 2010 г., ще стане ясно съвсем скоро.

Тя вече е направила своя избор за живота, но какъв е той и какво е мястото в него на Камен или Димитър, зрителите ще разберат в новите епизоди на поредицата.

*Елена Петрова и Калин Врачански за сп. YOU

Предстои още по-ожесточен сблъсък между Камен и Димитър.

„Камен ще се опита да върне любовта си отново, да спре войната, която има с Димитър или ако не я спре, да видим какво ще стане”, е коментарът на Калин Врачански за героя му Камен.

Баща и син ще разменят силни думи и реални заплахи.

Същевременно, Камен ще продължи да се бори със себе си и с кошмарите от миналото си, от които все по-силно зависи настоящето му.

Трудни времена се задават и за семейство Атанасови.

В новите епизоди Елена Атанасова ще открие ужасяваща истина за семейството си, а най-големият кошмар на съпруга й Христо ще се сбъдне.

„Както на сцената, така и на екрана е хубаво да има катаклизми за героя, да има препятствия, да има нещо, с което да се бориш, нещо, което да те весели, нещо, което да те кара да страдаш”, разкрива Георги Кадурин за героя си Христо Атанасов.

Още по-вълнуващ ще стане образът на Чарли.

„При него постоянно се случват някакви нови неща - неочаквани, особени, страшни, приятни. Моят персонаж прави обрата в целия филм”, споделя Асен Блатечки за своя герой.

Чарли е решен да стигне до края в плана си за отмъщение и ще извърши нещо наистина ужасно.

Освен, че ще разберат какво е то, зрителите на bTV ще видят един от най-противоречивите образи на „Стъклен дом” и в непозната досега светлина.

Снимка(водеща): сп. YOU