Стефания Колева впечатли присъстващите на модно ревю на коафьори в столичен нощен клуб с наедрели форми, добре подчертани от екцентричния й тоалет, и накараха мнозина да се усъмнят, че чаровната актриса е бременна от новия си мъж архитект, пише БЛИЦ.

След като доста години отглеждаше дъщеричката си сама, Стефания се венча за втори път и всички очакват от нея да роди наследник на архитекта, отвел я в гражданското. Ако актрисата наистина е бременна, то тя сигурно току-що е навлязла в четвъртия месец, вещо коментират осведомени.

На ревюто на екцентрични прически сексапилната блондинка бе гвоздеят на програмата заедно с еротичната водеща Сесил. Със сценичните етюди, които изиграха съвсем професионално, двете актриси сложиха в джоба си манекенките, сред които се пъчеха Маги Желязкова и вечната Амбър - Ирен Онтева.

Изявите на Сесил и Стефания съвсем затвърдиха тенденцията актриси да отнемат хляба на професионалните моделки, за която се заговори, след като милионерската любовница Елен Колева стана лице на ревюто на модна къща "Романтика" преди време.