Красавицата Ирина Шeйк, която е гадже на мегазвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо, доказа, че понякога и моделите си позволяват да бъдат небрежни към външния си вид.

Манекенката бе щракната от папараци, докато си тръгваше от студиото на американското токшоу "The Chelsea Handler Show", облечена в сексапилна червена поличка, съчетана с черно бюстие, късо кожено якенце и високи тигрови обувки. До тук добре нали?

Оказа се обаче, че Ирина има пропуск в иначе изпипания си външен вид.

Наблюдателен папарак успя да щракне краката на манекенката, по които гордо стърчаха косми.

За щастие на Ирина, малкия гаф не си проличал на екрана.

В шоуто Ирина сподели с водещата, че съседите й се оплакали от липсата на завеси в апартамента й. Тя призна, че няма никаква идея, какво толкова ужасяващо са видели съседите й, за да подадат жалба:

"Преди две седмици моят портиер ми се обади и каза: "Ирина, много съжалявам, че трябва да ти кажа това, но твой съсед се оплака, че нямаш завеси в апартамента си." Не знам какво толкова са видели, за да подадат оплакване, но явно ще трябва да си сложа пердета".

Друга интересна клюка около Ирина е, че гаджето й Кристиано Роналдо й е предложил брак.

*Ирина Шейк с Кристиано Роналдо

На празника на влюбените 14-ти февруари играчът изненадал руската манекенка в САЩ и й отправил романтичното сватбено предложение.

След като се запозна с нея преди около десет месеца, Кристиано се промени и сложи край на краткотрайните си връзки. В този период той стана баща на момченце, като госпожица Шейк се отнася добре с малчугана.

Вижте фотогалерия:

Ирина Шейк - фотосесия за Sports Illustrated Swimswit 2011

Ирина Шейк на премиерата на филма "Blue Valentine

Ирина Шейк позира за Intimissimi, есен-зима 2010-2011

Ирина Шейк за Luli Fama

Ирина Шейк за Elle, ноември 2010