Певецът Джон Майер смята себе си за най-подходящият мъж, който да забавлява носителката на Оскар Сандра Бълок в кревата и извън него. Тя обаче отрязала мераците му да бъдат "приятели с екстри", пише сп. "Star".

Приятел на знаменитостите разкрива: "Джон полага много усилия да се сдобри със Сандра. Той обича да се среща с известни жени, това го възбужда. А коя дама е по-известна от Сандра Бълок? Джон знае, че тя може да го отхвърли, но няма да пропусне да й предложи приятелство и... нещо повече".

Джон Майер претърпя няколко любовни крушения през последните месеци и сега се опитва да намери подходящата жена за себе си. Най-малкото, той смятал да използва Бълок, за да възвърне репутацията си на отличен сваляч, пише Lifestyle.bg

Красивата актриса била поласкана от вниманието на певеца към нея, но се изсмяла на предложението му. "Тя се зарадва, че той се интересува от нея, но се разсмя от сърце, когато научи за намеренията му. Сандра търси сериозна връзка, а не приятел за секс. Тя иска някой, с когото да прекара целия си живот и не смята, че Джон е неин тип", казва източникът.