Източници близки до двамата актьори твърдят, че в семейство Джоли-Пит се е стигнало до момента, в който двамата повече харчели, отколкото можели да изкарат, пише Lifestyle.bg

За това Брад настоял да намалят персонала в дома си, да започнат да спестяват от пътувания, произведения на изкуството и скъпо вино, и да са по-умерени в даренията си за разни организации. Изглежда обаче това не се понравило на Анджелина и тези финансови проблеми, довели и до проблеми във техните взаимоотношения. Тя го нарекла дребнав егоист и тропнала с крак, че няма как да бъде по-пестелива.

Въпреки че е трудно да се повярва случващото се, фактите фоворят. Брад бил уволнил един от най-доверените си служители, както и частния учител по френски на децата. Актьорът им казал, че вече не може да си позволи да им плаща и това е причината да се наложи да ги освободи.

Все пак едва ли две от най-големите филмови звезди си броят стотинките и финансовото им положение е плачевно, но сигурно и те минават през тежък период, като всички америкаснки семейства.