Американската певица Сиара "се моли", че новият й албум ще изпълни и приключи стария й договор, от който звездата мечтае да се отърве вече няколко месеца, съобщиха медиите отвъд Океана.

Изпълнителката на "Goodies" в момента работи с компанията Jive, която рекламираше и разпространяваше последните й два албума- "Fantasy Ride" и "Basic Instinct", пише БГНЕС.

Сиара обаче намира работата си с фирмата за "обезсърчаваща".

"Тази седмица в Интернет изтече информация, че съм разтрогнала договора си със звукозаписната компания Jive. До момента слухът е напълно грешен. Истина е обаче, че помолих и се моля да прекратя взаимоотношенията си с тях", написа на страницата си в социалната мрежа Facebook звездата.

*Сиара на наградите "Грами"

"С Jive имах доста паметни моменти и пожънах много успехи, но понякога, както всичко хубаво на този свят, нещата имат своя край. Чувствам, че не споделяме едни и същи виждания за това какво би трябвало да представлява музиката ми", посочи още Сиара.

"Последните ми два албума бяха обезсърчаващи за мен. Понякога имаше проекти, които исках да ръководя, но бях игнорирана, а това е недопустимо", завърши музикалната знаменитост.

Вижте видео:

Ciara - "Like a Boy"