Явор Бахаров, който след успеха на "Стъклен дом" зае главна роля в мокрите сънища на мнозина български девойки, страстно целува голото тяло на Радина Кърджилова.

Да, партньорката на Бахаров е онова красиво момиче, което играе в същия сериал и присъства във всички класации за най-желаните дами, пише 168chasa.bg.

Припомняме, че еротични снимки на тези двама герои подлудиха Интернет пространството.

Явор и Радина обясняват, че кадрите са просто тийнейджърска шега. От годините, когато са следвали заедно в НАТФИЗ. Само те си знаят какво се случвало всъщност.

Този път съдбата решава да събере двамата стари приятели в едно легло за снимките на премиерния български филм "Тилт", където играят лудо влюбените Сташ и Беки.

Сцената, в която двамата се отдават на страстен секс пред камерите, е сред най-сложните, признава Явор Бахаров:

"Едновременно е интересно и притеснително. Секссцените са част от играта. Представях си го така: Все едно съм футболист и ми се налага да бия пряк свободен удар. Опитвам се да го направя по най-добрия начин и да вкарам гол. Снимането на такъв тип сцени е екипна работа. Важни са осветлението, подходът на оператора. В случая с "Тилт" се получи добре.

*Явор Бахаров и Радина Кърджилова (Снимка: Bulphoto)

"Предполагам, че гаджето ми Луиза е ревнувала. В случая тя е от другия отбор. Не е приятно да гледаш как човекът, когото обичаш, прави секс с друг. Макар и на екран. Най-вероятно и на мен скоро ще ми се наложи да преживея такова нещо. Защото Луиза също е актриса.

Важното е, че между нас има страхотно доверие. То е в основата на връзката ни. Тя е от хората, които най-много ще се радват, ако "Тилт" има успех", казва Явор Бахаров.

**Явор Бахаров и Луиза Григорова (Снимка: Bulphoto)

Екипът на "Тилт" се надява да повтори успеха на най-гледания български филм в последните 20 години - "Мисия Лондон". Шансът това да се случи е добър, защото историята е извадена от българската действителност. А актьорите в нея са сред най-актуалните в момента.

Част от снимките на филма са правени в Източна Германия.

"От немска страна работеха младежи, които се трудеха за символични пари. Бяха почти като доброволци. Много бързо намерихме общ език с тях. Оказаха се наши хора. Някои бяха идвали като деца на Българското Черноморие. Типичната соцекскурзия - с трабант към братска България. Никога няма да забравят това приключение.

В Германия беше една от вечерите, в които с екипа се почерпихме добре и се напихме. В случая това беше планирано, защото следваха няколко дни почивка", разказва Явор Бахаров.

Другите дестинации, през които минават снимките на "Тилт", също са с екзотичния привкус от близкото минало:

"Бяхме в Радомир и Драгоман. Радомир не е мръднал наникъде през последните 20 години. Това, което го е имало в началото на 90-те, го има и днес. Беше напълно естествен декор за времето, в които се развива действието на филма. Там имаше един-единствен хотел. В Драгоман май нямаше такава екстра", спомня си Бахаров.

Без значение дали е в София или в провинцията, на Явор се налага да се справя и с неприятните страни на славата:

"Разпознават ме навсякъде. Понякога съм в настроение и се кефя на вниманието. Друг път ми е тъпо и се дразня. Но знам, че няма начин. Опитвал съм да слагам шапки, да се дегизирам по някакъв начин. Няма особен успех. Явно физиономията ми е доста специфична и лесно ме разпознават. Опитвам се да пазя личното си пространство.

Отклонявам всички похождения на почитателки във фейсбук. Не съм поддръжник на виртуалните свалки", твърди актьорът.

Въпреки че много бързо печели популярност, кариерата на Явор Бахаров започва случайно.

"Брат ми, който е по-голям от мен, реши да учи за актьор. Аз го гледах и си мислех, че това може да се окаже интересно. Кандидатствах в НАТФИЗ, без да имам кой знае какви очаквания. Но ме приеха. Прекарах страхотни години там. Големи купони и промяна на възгледите. Усетих магията на сцената. С голяма част от съучениците продължавам да работя и сега в различни проекти. Съдбата беше добра към мен.

Понякога съм си мислел какво щеше да бъде, ако съм роден в Щатите. И там бих станал актьор. Да, готино е да се возиш на лимузина и да разполагаш с всички екстри. Но е възможно да бъдеш щастлив и без толкова много мангизи. В България, само на час път с кола от София, може да видиш прекрасна природа.

Писва ти от всичко, палиш автомобила и тръгваш към ждрелото на река Ерма. Това са невероятни гледки и преживявания. Мога да се чувствам прекрасно както в палатка, така и в петзвезден хотел", разсъждава актьорът.

*Сцена от "TILT"

Бахаров признава, че често се е случвало да бъде късан на кастинги. Преценява, че успехите и неуспехите при опитите му за работа са 50 на 50 процента.

За "Тилт" още в началото си харесал ролята на Сташ. Но до края треперел дали ще я вземе:

"Актьорският екип беше избран, но ролите не бяха разпределени. Продуцентите се колебаеха между мен и друго момче. С него сме приятели и съученици. Но в този момент бяхме конкуренти. Исках аз да бъда Сташ и за щастие така се получи", разкрива Бахаров.

Той получава рецепта за справяне с неуспеха на кастингите още през първите си години в НАТФИЗ. Дава му я неговият преподавател Ивайло Христов:

"Обясни ми нещата много просто: "Отиваш и играеш. Но никога не се пренавиваш. Не си втълпявай, че нещо трябва да стане на всяка цена. Това е просто един от всички 10 000 кастинга, на които ще се явиш. Някой път ще спечелиш. Друг път - не. Не си ги слагай на сърцето тези неща", спомня си Бахаров урока на професора.

*Сцена от "TILT"

Актьорът е категоричен, че славата не го е променила. В свободното си време кара ски, ходи в планината, рита футбол или гледа мачове.

Така и не се научил да пуши скъпи цигари, както подобава на лъскава звезда. Минава тънко, като си купува тютюн и свива листчета.

Още от дете бъдещият актьор е запален цесекар. Дядо му за първи път го води на стадиона в Борисовата градина. Първите му посещения на вечното дерби срещу "Левски" не са особено приятни. Първият път мача завършва 3:3, а втория ЦСКА губи с 1:7. Извън България любимият му отбор е "Реал" Мадрид.

*Сцена от "TILT"

Бахаров още не може да преглътне факта, че Кристиано Роналдо играе при "Кралете":

"Не мога да понасям арогантното му поведение. Сега няма как да се наслаждавам докрай на играта на "Реал", съжалява Бахаров.

Актьорът гледа любимите си мачове навън или на компютъра вкъщи:

"С Луиза сме се разбрали да не купуваме телевизор. Гледаме филми или теглим предавания, които ни харесват. Но не искам животът ми у дома да се върти около една кутия. Която на практика те обсебва. Сигурен съм, че хората ще се чувстват много по-щастливи, ако общуват повече помежду си и по-малко с телевизорите си", убеден е актьорът.

"От героите в "Стъклен дом" не харесвам Дани. Характерът му е особен, син е на богаташ. Всичко винаги му е уредено. Купува си скъпи коли когато си поиска. На моя характер най-много подхожда героят, когото играя - Хари. Ако трябваше сам да избирам ролята си, пак бих избрал тази. Много добре се разбирам на екрана с моя баща в "Стъклен дом" Ставрев. Той също се чувства добре в тази роля, все едно е писана специално за него", казва Явор Бахаров.

*Сцена от "TILT"

Припомняме:

Новите епизоди на хитовия сериал започват в началото на следващия месец. Нетърпеливите фенове на "Стъклен дом" вече усилено коментират какво ще се случи с героите в предстоящия трети сезон.

Вижте видео:

TILT, трейлър