Светлана Василева, известна като Гонзовица, обърна гръб на скандалите, голите фотосесии и футболистите. Красавицата работи по бъдещия си сайт и модна агенция.

До скоро името на Светлана Василева се свързваше с купища скандали, мъже и разгневени жени. Днес обаче тя е обърнала нова страница в живота си.

Пред камерата на Blife Гонзовица хвърли светлина върху новите си проекти. След като започна предаване, чийто първо издание пожъна голям успех, русата амбиция готви собвствен сайт. Различно от очакванията сайтът няма да бъде светски, а информационен, където новините ще бъдат представени по по-нетрадиционен начин.

Плеймейтката се е заела и със сериозната задача да създаде собствена модна агенция.

Очаква се откриването на агенцията и сайта да съвпадне с деня на влюбените - 14 февруари. За да намери красиви млади момичета Светла ще посети няколко български града, като започне от родния си град - Търговище.

На последния си рожден ден Светлана събра средства за лечението на свой съгражданин.

Скандалната блондинка смята да продължи с тази дейност. През февруари тя ще посети град Варна, където ще помогне на момче в нужда.

Съвсем скоро името и бе забъркато в скандал с една от участничките в тазгодишния конкурс Мис Плеймейт - Благовеста Бонбонова. Благовеста нападна Светла, като я обвини, че след като е станала известна е загърбила приятелството им. Гонзовица пък не останала длъжна и изпратила смс, като я предупредила да не коментира отношенията им пред медиите. Двете явно не са заровили томахавките, тъй като Мис Плейбой отрече, да са се сдобрили.