Светлана Василева, известна като Мис Плейбой 2009 и постоянно забърквана в любовни афери с известни футболисти, ще отпразнува рождения си ден, за да направи предколедно чудо.

Ефектната блондинка, която ще събере ВИП-гости в Гранд-хотел София на 21 декември, ще разкърши прелести в танци, за което взима специални уроци. Поканените на изисканото парти ще се насладят на ревю на страхотните кожени палта и рокли от бутика на Петя Велкова, които ще бъдат показани от известни модели.

Мис България 2009 Антония Петрова, Виктория Джумпарова, Биляна Йотовска, Цвети Разложка и Петя Велкова ще дефилират пред погледите на известни бизнесмени и представители на шоубизнеса. Цвети Разложка също ще се включи в танците, за да превърне заедно със Светлана празнуването в истински фееричен спектакъл.

Гостите ще бъдат изненадани от рожденичката, която е решила със средствата, събрани през празничната вечер, да подкрепи лечението на брата на участничката в „Байландо” Теодора Недялкова, която се изяви на сцената на тв шоуто заедно с Иво Инджев.

Поканите, които получиха избраните да присъстват на партито на Светлана, са изключително атрактивни – захарни сърца, върху които е изобразена датата на раждане на скандалната хубавица – 21.12. Захарните сърца могат да бъдат изхрускани или да останат за спомен, тъй като са направени така, че да не се развалят един век.

Снимка Личен Архив