Майки, студентки, бизнесдами и работещи момичета – Хайди Клум е насреща за всеки проблем, с който се сблъскате, пише EVA.bg

Топ моделът ще дава съвети онлайн свързани с модата, любовта, отглеждането на децата, поддържането на външния вид. Немската красавица, която е майка на четири деца от певеца Сийл, се обедини с AOL.com и компанията Full Picture Entertainment за стартирането на уникалната онлайн услуга.

„За 15 години в модния бизнес са ме питали за толкова много неща. От това коя е любимата ми четка за зъби, до това как си организирам времето, как си отглеждам децата, какво има в гардероба ми. За всички тези неща и аз съм получавала съвети. Сега съм готова да ги предам на останалите жени“, заяви Хайди.

Според нея съветите за красота, мода, отглеждане на деца са разпръснати из интернет пространството. „Създадох място, където може да намерите всичко и няма нужда да търсите другаде. То е за майки, съпруги, приятели, творчески натури“, продължава тя. Сайтът стартира след няколко месеца. Спокойно! Супер-Хайди е насреща.