Второто светско парти от лейбъла Mr.BIG разтърси столичен клуб във вторник, 25-ти януари.

Дрескодът на вечерта беше черно и бяло и именно в тези цветове бяха екстравагантните еротични костюми на момичетата от The Secret Garden Show, чийто организатори и звезди са топ-моделът Биляна Йотовска и една от най-популярните клубни танцьорки у нас Невена Воденичарска. Двете дами и колежките им буквално хипнотизираха гостите на събитието с магнетичната си хореография и артистично присъствие, с което помогнаха на Mr.BIG за втори пореден път да оправдае името си.

Сред присъстващите на стилното парти, бяха няколко носителки на титлите Мис и Мисис България като Роси Иванова, Мариана Маринова, Милена Шаркова, Цвети Разложка и Диана Колева, както и собственичката на правата за конкурса „Мисис България” г-жа Меги Савова, ценители на женската красота като Калин Вельов, Христо Сираков, д-р Гайс Бадер и Жоро Танев, собственичките на бутик „Подиум” и мебелен салон „Варано” Светлана Андреева и Наталия Караянева и разбира се, половинката на самата Биби Йотовска – Европейският щампион по културизъм Митко Димитров.

В навечерието на най-романтичния празник, Деня на Св.Валентин, ще бъде стартиран интерактивният уебсайт на Mr.BIG, чрез който то ще поддържа пряка връзка с ценителите на женската красота и любознателните си читатели. Предстои и конкурс за най-добра еротична фотография, победителят в който ще получи не само възможността да се представи в списанието с цяла фотосесия, но и ще се радва на парична награда.

И като говорим за награди – такава ще получи и избраната от издателката Ваня Ханджиева кандидатка от конкурса Best Erotic Model Bulgaria 2011. Момичето ще получи шанса да изгрее на страниците на Mr.BIG още в следващия му брой, който по традиция ще бъде отбелязан с поредното парти на лейбъла.

Нашият екип присъства на партито, ето две от ексклузивните интервюта, които успяхме да вземем: