Във втория си брой Mr.BIG отново залага на три изкусителни фотосесии, като този път лице на черно-бялата корица е топ-моделът Биляна Йотовска.

Освен че позира, тя откровено споделя пред списанието не само каква е нейната тайна градина, но и за секса, който се случва в нея.

Партньорката на Европейския шампион по културизъм Митко Димитров разказва за запознанството си с него, за това дали би искала да позират голи заедно и за най-романтичния им Свети Валентин.

Ако вие искате наистина да впечатлите половинката си на този празник, можете да изберете от специалната селекция на неприлично скъпи подаръци, която Mr.BIG е направил.

В случай, че тя е любителка на пътешествията, можете да се насочите към най-романтичната дестинация за двама, която също ще откриете на страниците на списанието.

Mr.BIG на броя е Емил Кошлуков. От него ще научите какво е общото между политиката и проституцията, какво е отношението му към българските манекенки, коя е първата жена в живота му и още много мъжки откровения.

Макар и снегът навън да не е натрупал достатъчно, Mr.BIG ви предлага поглед върху най-откачените зимни спортове, които ще накарат усмивката ви да замръзне.

Ако работите в офис и постоянно се оплаквате от работата си, не пропускайте да се запознаете и със списъка на най-опасните мъжки професии.

Някой беше казал, че разликата между момченцата и мъжете е само в цената на техните играчки. В новия си брой Mr.BIG предлага една класация точно за тях. Не са пропуснати и типичните мъжки изкушения – качествените напитки и пури.

И тъй като всеки мъж поне веднъж в живота си е мечтал да бъде Джеймс Бонд, на страниците на списанието ще видите не само модна селекция, вдъхновена от филмите за тайния агент 007, но и представителна подборка от оръжия, подходящи за неговия арсенал.

Mr.BIG е на пазара от 24 януари и отново ще отбележи излизането на броя със стилно парти, този път в столичния клуб Playhouse.

Вижте видео:

Нека Говорят с Росен Петров - Биляна Йотовска и Димитър Димитров