search icon
search icon

Светлана Василева: Няма светец без минало

Светлана Василева коментира изказването на моделката Благовеста Цакова, че била предадена от блондинката, която била нейна близка приятелка

„Истинските приятелки са тези, които те обичат въпреки недостатъците ти, а не само заради ползата, която са имали от теб и купоните, на които сте се забавлявали заедно”.

Така Мис Плейбой 2009 Светлана Василева коментира изказването на моделката Благовеста Цакова, известна още като Бонбонова, че била предадена от блондинката, която била нейна близка приятелка, съобщава ekrana.info

„Понякога трябва да се случи нещо лошо, за да разбере човек кои са истинските му приятели – те остават до него и в трудните моменти, а не отчитат присъствие само на партита и дискотеки”.

Ефектната блондинка, прочута като Гонзовица, която води собствено предаване „Интимно със Светлана Василева”, не смята да отвръща на нападките на Благовеста, нито да рови в миналото, за да изясни какво точно е обидило моделката.

„Няма светец без минало, както няма и грешник без бъдеще”, убедена е в правотата на древната мъдрост Светлана, която гледа само напред и винаги е склонна да прощава.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари